Kære medlemmer.

Med statsministerens udmelding sidste mandag aften, arbejder vi nu på at kunne åbne banerne den 10-11 maj.

Vi har indkaldt nogle små arbejdsgrupper, der med afstand, klargører banerne således, at vi er med kort varsel kan åbne op, når det bliver muligt.

Dette betyder også, at der ikke bliver baneklargøring den 18. april, ligesom den planlagte generalforsamling samme dag, er udskudt til afholdelse, så snart det bliver muligt.

“Tennissportens dag” den 2. maj er aflyst!

De aktiviteter der er blevet annonceret i maj måned må tages med et vist forbehold, men vi tilstræber at gennemføre dem!

Vi fastholder fysisk tilmelding for nye medlemmer torsdag, den 16. april fra 18-20 i klubhuset! Eksisterende medlemmer kan fortsat tilmelde sig som tidligere annonceret.

Er der spørgsmål er I velkommen til at kontakte Johan Rubæk 93892185 – mail: j.rubaek@mail.dk

Vi informerer såsnart der er nyt – og- pas godt på jer selv og andre derude!