BANEBOOKING

Du kan reservere en tennisbane her:

BOOK EN BANE

Grundlæggende regler

Dit medlemskab giver dig adgang til have en booking/reservation. En booking gælder for én tennisbane i én time. Lige så snart timen er gået, så er din bookingadgang ledig igen til at booke en anden bane/time. Du skal logge ind for at kunne booke en bane. Hvis du glemmer dit password – kan du få det oplyst ved at trykke på tasten Glemt password i login-billedet til højre for Dankortlogoet. Du vil få tilsendt en e-mail på den e-mailadresse du opgav, da du oprettede din profil i vores system. E-mailen indholder dit password. Det er vigtigt at huske det nye password!

Reservér en tennisbane

Der skal to medlemmer til at booke en tennisbane i en time. Og du kan IKKE vælge et medlem, der allerede har en aktiv booking – ingen dobbelt booking.

Hvis det er dig, der reserverer banen, skal du anvende din og din modstandes booking. Der skal altså 2 bookinger til at reservere én bane i én time, også selvom I måtte være 4 spillere på banen (i double). Da du er logget ind, så vælger du blot den ledige bane, som du kunne tænke dig at booke, samt det medlem du skal spille med/imod.

Skal du reservere til double over to timer, kan du efter aftale med de øvrige med- og modspillere, booke for alle fire medlemmer, ved at anvende to medlemmer ved hver timereservation. Det er ikke tilladt at reservere til single to timer i træk!.

Det er selvfølgelig de medlemmer, der fremgår af reservationen, der spiller på banen!

7-dags reglen

Banerne kan reserveres 7 dage frem i tiden.  Det vil sige, at er det i dag mandag, så kan du – lige så snart din time er gået – reservere baner til og med næste mandag. Altså 7 dage minus 1 time

10-minutters reglen

Såfremt en bane ikke er taget i brug efter 10 minutter efter reservationstidens begyndelse, kan banen frit benyttes af andre medlemmer – du behøver ikke at booke banen!

Misbrug

Ja – i yderste konsekvens kan et medlem miste retten til at booke baner, såfremt vedkommende har misbrugt systemet.

Sletning og Annullering

Du kan selv slette en booket bane, såfremt du alligevel ikke kan spille af en eller anden grund. Det er meget vigtigt, at du hurtigst muligt sletter din reservation, så andre kan få den i stedet for, så banen ikke står tom. Bestyrelsen kan i enkelte tilfælde blive nød til at annullere din booking. Det sker for eksempel, hvis der opstår en skade på banen, så en reparation er nødvendig.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP? KONTAKT OS GERNE

KONTAKT OS