Makkerbørs

Makkerbørs - nyt sted - ny metode

Er du allerede medlem eller ønsker at blive det i Hedensted Tennisklub, men søger nogen at spille med, kan du blive skrevet op på klubbens makkerbørs. Vi opfordrer alle, der søger en makker til at benytte “Børsen”, således at flere kan få nogle hyggelige stunder på banerne.

Makkerbørsen anvendes til at udveksle medlemmernes behov for at finde nogen at spille med eller mod.

Hvad gør du?

1. Du går ind under banebooking og taster trykker på “klik her for at reservere bane” lidt nede i teksten.
  2. Du logger dig ind som du plejer, når du booker, men et nyt menupunkt fremkommer foroven - “Makkerbørs”.
  3. Tryk på “Makkerbørs”. Der kan du se om der nogen der matcher dine ønsker, ellers kan du oprette din egen søgning efter makker...
  4. Ønsker du det, så klikker du på “Stamdata”, her skal du...udfylde to felter forneden på siden. Dels “Makkerbørs - niveau” og dels “Makkerbørs - bemærkninger”. Under bemærkninger skriver du øvrige oplysninger efter frit valg, men gerne,din alder, hvor mange år du har spillet, hvilke dage og/ eller tidspunkter, der for dig er særligt egnede, og om du ønsker at spille double, single eller begge dele. Samt øvrige relevante oplysninger
  5. Herefter er der mulighed for at du bliver kontaktet via dit mobilnummer eller mail for andre interessenter, og andre “ligesindede”
  6. Ønsker du at standse din søgning, så gå tilbage til “stamdata” og slet dine søgningsdata