Dejligt besøg af cirka 160 elever og deres lærere fra Stjernevejsskolen til tennisoplevelse i klubben i går torsdag den 9. maj. Fantastisk dag hvor et par unge trænere fra DGI underviste i brug af ketcher og bold, dels i Østjyske Idrætscenter og dels på vores dejlige anlæg i Mosen….
En rigtig glad dag – og vi siger mange tak for besøget, og hver og en er selvfølgelig velkommen som medlem, ligesom alle andre.
Årligt kontingent for børn og unge under 18 år er på 450 kroner. incl. instruktion. Og så kan der spilles løs – stort set når du har lyst… og helt frem til oktober/november hvor banerne igen lukkes ned i vinterperioden.
Alle er velkomne
Kontingent for voksne er 800 kroner og familier på samme adresse, 1400 kroner…..uanset om man er en “Bilkafamilie på næsten 15” 😉
God weekend ….😊🎾