Vi er glade for at kunne fortælle dig, at vi åbner tennisbanerne fra i morgen tidlig, og der kan bookes fra samme tidspunkt.

Klubhuset vil ikke blive åbnet, og du må derfor møde omklædt og du må bade hjemme. Der vil heller ikke være stole og borde foran klubhuset, da der ikke må være samling på anlægget uden for banerne.

På et bord under halvtaget står der håndsprit, der kan tages med på banen og og afleveres tilbage til bordet efter brug.Desuden er der husholdningssprit og aftøringspapir til brug for afspritning af håndtag og diverse redskaber (bolde, koste, håndtag mm.)

Endvidere er der opsat sæbedispenser på bane 1 og 3.

Det er vigigtigt, at vi alle lever op til disse råd og restriktioner fra vores forbund DGI og DTF samt Sundhedsstyrelsen, der sammen har givet disse retningslinier, hvorunder tilladsen til at åbne delvis, er givet, og dermed forebygge smitte med ny coronavirus

• Max 4 personer på banen ad gangen.
  • Man skal ikke opholde sig i klubben udenfor banerne.
  • Ankom tidligst 5 minutter før starttid.
  • Hold god afstand og husk god håndhygiejne.
  • Forlad banen 5 minutter før din booking udløber.
  • Undgå fysisk kontakt med andre spillere og deres bolde, ketsjere og tasker.
  • Spil med to eller flere sæt mærkede bolde, så kun én spiller rører ved ét sæt bolde.
  • Minimer kontakt med bænke, nettet og andet materiale på og udenfor banen.
  • Minimer sidebytte.
  • Brug engangshandsker eller sprit i forbindelse med banefejning og vanding.

Du kan læse hele pressemeddelelsen fra forbund og myndigheder her

Banerne er lidt sårbare her i starten, så vær omhyggelig med at feje og udjævne evt. huller i banerne efter du/I har spillet. Og når du/I fejer så starter udefra og rundt ind mod midten. Altså helt ude fra hegnet. Herefter fejes linies, så det ser indbydende ud til de næste spillere går på banen. Husk at vande om nødvendig og max. 5 min.
Bolde
På selvsamme bord som sprit, står også bolde til salg, der kan købes for 80 kroner pr. rør. Betalingen skal ske på MobilPay 635248
Ungdomstræning
Opstart torsdag den 30. april kl 16-17:30